Cateva cuvinte

Razvan este numele meu si locuiesc in Constanta.

 

De cand ma stiu, imi place sa privesc oamenii, sa ii descopar. Iar fotografia ma ajuta sa ma aproprii de oameni si, mai mult, sa le ofer ceva al meu, care sa-i bucure. Si incep sa zambeasca, se deschid si-si arata emotiile, pe care eu le surprind instantaneu, firesc, dar, mai ales, cu bucurie. Pentru ca ce e cu adevarat impresionant in ceea ce fac e ca ma surprind avand aceleasi emotii ca ale oamenilor pe care ii privesc prin obiectivul aparatului foto.

 

Fotografia este pentru mine mai mult decat un proces de imortalizare a unor momente, este un prilej de a simti, alaturi de oameni, bucuria, de a cunoaste si chiar a trai stari pe care nu as avea sansa altfel sa le traiesc intr-un timp atat de scurt. Sunt subiectiv cand vine vorba de fotografia mea, aleg sa imi nuantez emotia de fiecare data si consider ca este o latura a interiorului meu.

In principal, imi place sa fotografiez oamenii cu momentele lor si sa caut poezia din fiecare gest.

 

Cat despre mine, sunt iubitor de animale. Am o catelusa pe nume Daisy, un labrador cu retriver. Imi place sportul, practic Karate Kyokushin, precum si muzica, poezia, cinematografia si tot ce este frumos si care ma ajuta sa cresc.

 

Rezonez cu ce spune Andrei Tarkovsky si, nu intamplator, inchei cu vorbele lui: Eu sunt pentru arta care ii da omului Speranta si Credinta... Arta sustine cele mai bune lucruri de care este capabil omul: Speranta, Credinta, Iubirea, Rugaciunea.

Despre - Semnatura